Preporucite seriju

Re: Preporucite seriju

Postby Leverkusen » 28 Jul 2017 03:48

Moćni Rendžeri od prve sezone pa do danas
http://globalbet.cogia.net/ Posetite kladionicarska liga
ii gol
User avatar
Leverkusen
 
Posts: 1187
Joined: 23 Apr 2013 00:07
National Flag:
Italy

Re: Preporucite seriju

Postby Rubinho » 04 Aug 2017 12:05

Pregledao sam Flash tj. 3 sezonu(cekam oktobar za 4.), pa sam se evo vratio na anime. Za sad gledam Death Note kojeg sam još malo pa završio. Poslije Death Notea sam kontao ili Tokyo Ghoul ili Attack on Titan, ljubitelji anime-a preporučite mi jedan između ova dva ukoliko ste gledali :P
User avatar
Rubinho
Admin
Admin
 
Posts: 165
Joined: 29 Oct 2015 19:38
National Flag:
Bosnia & Herzegovina

Re: Preporucite seriju

Postby dzonika » 12 Sep 2017 00:51

Person of Interest (http://www.imdb.com/title/tt1839578/)

Image

Kratak opis:

Стална мета (енгл. Person of Interest) америчка је криминалистичка серија. Творац серије је Џонатан Нолан.[1] Радња серије врти се око бившег официра Ције (Џејмс Кавизел), којег је унајмио мистериозни милијардер (Мајкл Емерсон) да спречи насилне злочине у Њујорку. Снимљено је пет сезона, у Америци емитованих на каналу Си-Би-Ес.[2] У Србији је серија премијерно емитована на каналу Б92, 23. децембра 2013. године.[3]

Прича почиње са Џоном Ризом, бившим агентом ЦИА, за кога се верује да је мртав. Под лажним идентитетом након смрти жене он сада живи на ивици пропасти на улицама Њујорка, утапајући тугу у пићу. Када упозна генијалног Харолда Финча, повученог милијардера који је се бави софтверским инжењерингом, његов живот добија потпуно нови смер.

Након 11. септембра 2001. године и трагедије која је погодила Њујорк, Финч је изградио софтвер за владу, чија је сврха да штити нацију тако што предвиђа будуће терористичке нападе. Програм хакује у телефоне, рачунаре, мејлове, читаве животе људи... Све у сврху проналажења материјала који открива наредни корак потенцијалног злочинца.

Међутим, овај софтвер не фокусира се само на велике терористичке нападе, већ на све врсте криминала. Правдајући се мањком времена и радне снаге, влада избегава да решава ситне противзаконите радње које софтвер препознаје. Ово изузетно љути Финча, због чега даје оставку. Ипак, пре тога, он хакује сам софтвер, тако да, и по напуштању радног места, он има приступ и увид у све што се дешава. Тада решава да правду узме у своје руке…

Његов план се продубљује и проширује када се спријатељи са Ризом, кога унајмљује да врши надзор и интервенише по потреби, користећи своје способности које је стекао за време рада у ЦИА. Заједничким снагама, овај дуо ће морати да нађе начин да се избори против свих злочина у огромном граду.

Њима помаже и корумпирани детектив њујоршке полиције Лајонел Фуско кога је Риш принудио да му помаже и детективка Картер која у првим епизодама јури да ухвати Риша због својих активности.

Ocena na IMDB visokih 8.5/10, ja sam na 2 sezoni tek doduse, prekinuo sam sa gledanjem, medjutim planiram ovih dana da pogledam jos te 3 sezone... Preporuka :)
I NEVER LOSE. EITHER I WIN OR I LEARN.
User avatar
dzonika
Reprezentativac Srbije
Reprezentativac Srbije
 
Posts: 965
Joined: 14 Jul 2014 14:39
National Flag:
Serbia

Re: Preporucite seriju

Postby Kagawa » 12 Sep 2017 22:01

Kratak? :v
User avatar
Kagawa
Menadžer Srbije
Menadžer Srbije
 
Posts: 7221
Joined: 08 Jul 2012 15:54
National Flag:
Serbia

Re: Preporucite seriju

Postby dzonika » 13 Sep 2017 00:24

Kagawa wrote:Kratak? :v


Od viska glava ne boli :)
I NEVER LOSE. EITHER I WIN OR I LEARN.
User avatar
dzonika
Reprezentativac Srbije
Reprezentativac Srbije
 
Posts: 965
Joined: 14 Jul 2014 14:39
National Flag:
Serbia

Previous

Return to Filmovi, serije...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron